Gun shop Gun shop Gun shop Gun shop
КАТАЛОГ
Начало
За нас
За контакти
Процедура по закупуване


НАЧАЛО » КАТАЛОГ » Аксесоари за Мосин Наган
Комплект Отражател и Отсечка (пружина за него) за имперски Мосин Наган
 Наименование на продукт
   Комплект Отражател и Отсечка (пружина за него) за имперски Мосин Наган
 Производител
   Русия
 Състояние
   Използван
 Наличност
в наличност
 Тегло
   0
Цена:


72.00 лв.


ПОРЪЧВАМ


Каталожен №:


24-25

 Отсечко - отражателят служи за отделяне  на патроните, подавани от магазинната към цевната кутия и отражаване на гилзите (патроните), извлечени от изхвъргача от патронника.

Продаванията образец представлява една цяла част. Той има тяло с отражателен издатък, отсичащ зъб и пружинна част с пета. Отсечката (пружинната част) се помества с петата си в услея на цевната кутия и се закрепва в него с витло.

Отражателят (тялото) се помества в прореза на цевната кутия. При отворен затвор той излиза от прореза в канала на цевната кутия и заедно с нейният издатък задържа горният (поредният) патрон в канала на кутията. Отражателният издатък се помества в надлъжния улей на затвора, а при издърпване на затвора назад преминава през надлъжния улей на бойната главичка и отразява (патрона) извлечен от бойната главичка на патронника. Отсичащият зъб се помества в изреза в лявата стена и магазинната кутия; при отворен затвор той влиза в кутията и опирайки се в гилзата на следващият пореден патрон, отсича (задържа) патроните, намиращи се в магазинната кутия. На отражателя (тялото) зад отражателният издатък има изрез на преминаване венеца на патрона при вкраване на патроните от патронната тенекийка в магазинната кутия.

 
Комплект Отражател и Отсечка (пружина за него) за имперски Мосин Наган    Комплект Отражател и Отсечка (пружина за него) за имперски Мосин Наган    Комплект Отражател и Отсечка (пружина за него) за имперски Мосин Наган    Комплект Отражател и Отсечка (пружина за него) за имперски Мосин Наган    Комплект Отражател и Отсечка (пружина за него) за имперски Мосин Наган    Комплект Отражател и Отсечка (пружина за него) за имперски Мосин Наган    Комплект Отражател и Отсечка (пружина за него) за имперски Мосин Наган    Комплект Отражател и Отсечка (пружина за него) за имперски Мосин Наган    Комплект Отражател и Отсечка (пружина за него) за имперски Мосин Наган    Комплект Отражател и Отсечка (пружина за него) за имперски Мосин Наган    Комплект Отражател и Отсечка (пружина за него) за имперски Мосин Наган    Комплект Отражател и Отсечка (пружина за него) за имперски Мосин Наган    Комплект Отражател и Отсечка (пружина за него) за имперски Мосин Наган   
 
Copyright © Naparniki2020.bg - Всички права запазени